Varno brezžično omrežje Wi-Fi

Varnost in zmogljivost sta vedno v ospredju naših izdelkov. WatchGuard nudi zanesljivo ogrodje za izgradnjo celovitega brezžičnega omrežja Wi-Fi, ki je hitro/zmogljivo, enostavno za upravljanje in, kar je najpomembneje, varno.

Vpogled v omrežje, inteligenca in odpravljanje težav

Prepoznajte omrežne težave in težave z aplikacijami na način, da ugotovite, kdaj pride do anomalij in odstopanj od normalnega obnašanja, in odpravite težave na daljavo.

Brez prenove in zamenjave opreme. Samo dodajte varnost.

Vsako dostopno točko WatchGuard odlikuje visoka prilagodljivost. Lahko deluje kot dostopna točka in namenski varnostni senzor WIPS, ki ščiti dostopne točke tretjih oseb.

Brezžično omrežje Wi-Fi za obiskovalce in analiza obnašanja

Učinkovito upravljajte naprave obiskovalcev v vašem brezžičnem omrežju Wi-Fi in pridobite vpogled v prisotnost in vedenje teh uporabnikov. Ti podatki bodo oddelku marketinga pomagali do boljših odločitev glede promocij, opreme izložb, oglaševalskih akcij, interakcije z uporabniki in še mnogo več.

Tehnološki partnerski ekosistem

Naša tržnica Wi-Fi Cloud ponuja enostavne rešitve z možnostjo hitre integracije, ki vam pomagajo zaščititi vaše brezžično okolje Wi-Fi, doseči nove stranke in ustvariti zvestobo blagovni znamki.