Varovanje omrežja

WatchGuard ponuja najobsežnejši portfelj varnostnih storitev v industriji, od tradicionalnih rešitev za preprečevanje vdorov, protivirusne rešitve in požarne pregrade, nadzor aplikacij, rešitve filtriranja nezaželene pošte in filtriranja škodljivih spletnih mest, do naprednejših storitev za zaščito pred razvijajočimi se zlonamernimi programi, izsiljevalskimi virusi in krajo podatkov. Vsaka varnostna storitev je na voljo kot integrirana rešitev znotraj enostavne in stroškovno učinkovite naprave Firebox.

Osnovne varnostne storitve

Paket osnovnih storitev Basic Security Suite vključuje vse tradicionalne omrežne varnostne storitve, značilne za naprave vrste UTM: storitev preprečevanja vdorov, protivirusna zaščita internetnega prehoda, filtriranje škodljivih spletnih mest, nadzor aplikacij, blokiranje nezaželene pošte in skrb za ugled podjetja. Vključuje tudi centralizirano upravljanje in globok vpogled v dogajanje v omrežju ter standardno podporo v režimu 24/7.

Napredne varnostne storitve – izberite paket Total Security Suite

Paket Total Security Suite vključuje vse storitve, ki jih ponuja paket Basic Security Suite, ter dodaja napredno zaščito, nadgrajeno z umetno inteligenco, napredno zaščito pred zlonamerno programsko opremo, zaščito na ravni DNS, programski peskovnik nove generacije, zaščito pred izgubo podatkov, še boljši vpogled v dogajanje v omrežju, korelacijo in točkovanje groženj. Naša platforma Dimension pa še olajša vsa ukrepanja proti grožnjam. Paket vključuje tudi nadgrajeno podporo višjega nivoja – Gold 24/7.