Prva pomoč pri spletnih napadih / 080 25 52

Je vaše podjetje doživelo spletni napad, hekerski vdor ali krajo podatkov? Ste morebiti žrtev izsiljevalskega virusa? Pomoč dobite pri vrhunskih varnostnih strokovnjakih na telefonski številki 080 2552. 

Hekerji in drugi kibernetski napadalci so iz leta v leto bolj nevarni in neprizanesljivi. Spletni in drugi napadi se vrstijo kot po tekočem traku, na podjetja vseh vrst, oblik in velikosti prežijo izsiljevalski virusi, škodljive kode, lažne spletne strani, direktorske prevare in vrsta drugih digitalnih nevarnosti.

Varnostni strokovnjaki ocenjujejo, da napadenih podjetij praktično ni več. So le podjetja, ki vedo, da so bila napadena in tista, ki bodo to šele ugotovila.

Če veste ali sumite, da ste žrtev spletnega/hekerskega napada ali izsiljevalskega virusa, stopite v stik z varnostnimi strokovnjaki. Prisluhnili vam bodo na brezplačni telefonski številki 080 2552, kjer se boste lahko dogovorili, kako se lotiti odprave težav v vašem poslovnem in IT-okolju.

Naj vam hekerji ne berejo e-pošte

Izjemno pereča težava poslovnih okolij po vsem svetu je razkritje hudih ranljivosti v e-poštnih strežnikih Microsoft Exchange. Samo pomislite, kakšne informacije vsebuje e-pošta vašega podjetja? Vse podrobnosti, skrivnosti, konkurenčne prednosti, poslovne priložnosti, stranke. Ne, to res ne sme priti v roke nepridipravom.

Storitev varnostnega pregleda e-poštnega strežnika lahko opravijo tudi naši varnostni strokovnjaki.

Dvig varnostnega nivoja organizacije

Vsako poslovno okolje je varno le toliko, kolikor je varen (in varovan) njegov najšibkejši člen. Dejstvo je, da znajo spretni napadalci izkoristiti že špranje, kaj šele razpoke ali luknje v digitalni obrambi. Poskrbite, da bodo vaše IT-okolje, omrežje ter vsi IT-viri ustrezno zaščiteni.

Dodatne informacije najdete na watchguard.anni.si. In seveda telefonski številki 080 2552.

Ekipa WatchGuard Slovenija

Prva pomoč pri spletnih napadih / 080 25 52

Je vaše podjetje doživelo spletni napad, hekerski vdor ali krajo podatkov? Ste morebiti žrtev izsiljevalskega virusa? Pomoč dobite pri vrhunskih varnostnih strokovnjakih na telefonski številki 080 2552.  Hekerji in drugi kibernetski napadalci so iz